Zoeken naar ik pijp jou

Uw zoekactie voor ik pijp jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Pijpbeurt 28 jaar Limburg - Sint-Truiden
Pijpbeurt
28j man, ik sta geil en heb eens zin om een andere man te verwennen, kan je me oppikken en dan laat ik je lf wij elkaar klaarkomen id auto. Wensen zijn misschien bespreekbaar  
Boy 27 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Pijp voor vandaag
Ik ben een verzorgde knap hetro jongen die iemand zoekt die mij kan pijpen voor straks, Wie is kandidaat? Discreet! Heb een vriendin.. Graag verzorgde mannen.. wie kan nu of straks ontvangen??  

Pijp voor vandaag
Bram 35 jaar Antwerpen - Edegem
Man zoekt discrete pijpdate, jij blijft passief
Wie heeft er zin om mij morgen te ontvangen voor een discrete hand- of blowjob? Gloryhole, auto, ontvangen kan allemaal. Jij blijft passief... discretie en hygiene nnodig. Enkel reactie op foto. Ik ben zelf 35j, normaal gebouwd en weinig ervaren.  
nostringsattache 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Discrete man
Zoekt contact in het Brusselse. Dus niet enkel Brussel stad. Ik kan me vrijmaken en verplaatsen. Ik hoop via deze weg een man te leren kennen die me regelmatig wilt verwennen? Ik denk dan voornamelijk aan een lekkere pijpbeurt. Voor alle duidelijkheid, ik ben nog zeer recent interesse beginnen krijgen voor hetzelfde geslacht. Ik ben er dus (nog) niet aan toe om zelf de handen uit de mouwen te steken. Jij bent niet roker, tussen 30 en 50 jaar, kan ontvangen in het Brusselse, verwacht niets in ruil, wilt een band opbouwen waarbij we elkaar meermaals zullen ontmoeten. Ik ben 42, normaal gebouwd, niet roker, geen piercings noch tatoeages, vasectomie. Heb je een vrouw die wilt toekijken of meedoen dan is dit een pluspunt. Tot hoorde.  
Geil 33 jaar Limburg - Borgloon
Pijpdate voor vanavond vanacht?
Hallo ik ben 33j normaal gebouwd 16cm getrimd. Ik ben weer erg geil en zoek iemand wat me wil komen pijpen en ik eventueel jou Graag jonger dan mezelf.  
jojo 45 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
wie wil er vanvond xdate
Hallo ben een 45j gast die kan ontvangen, vertel me wat jij wil doen en uw stats, ik pijp graag en mss meer. Tot straks  
Phil 51 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Zoek bi maatje
Hallo, ben bi maar zonder echt de behoefte van te neuken of geneukt te worden. Beetje ervaring. Pijp en lik graag, ben graag naakt. Niet alleen snelle sex maar ook wat Quality time. Ben groot en slank. Kort getrimd onderaan, niet kaal. Liefst niet roker. Ik kan niet ontvangen wel verplaatsen maar ook niet veel te ver. Indien klik graag regelmatig. Geen veeldaters aub. Leeftijd onbelangrijk. Reageer indien je kan ontvangen en echt interesse hebt aub. Misschien, hopelijk tot snel 😊  
Nobody 57 jaar Antwerpen - Westerlo
Ik zoek jong gezelschap voor soft date! (Goed lezen)
Hoi, Oudere jongen, 55, 172, 80 zoekt jonge slanke jongen 18-35 jaar voor soft date. Lees goed: ZONDER ANAAL! Ben jij iemand jong, en wil je eens een date met ouder (die valt op jong), stuur even je stats door. Wie weet hebben wij dan vanavond een leuke date, of morgen! Ik kijk ernaar uit om nog eens iemand jong te mogen verwennen met ruk en pijp date! Grtz x  
Robin 28 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Zin voor strax om 15u ruk pijpdate
Hey ik ben robin 29j bi 1,78 en zoek ruk pijpdat of meer bij klik ik hoor wel wat je wil. Graag fott voor replay grtjs  

Zin voor strax om 15u ruk pijpdate
Simon 33 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Pijpdate
Zijn er verzorgde discrete mannen die zit hebben in een lekkere pijpbeurt? Je ontvangt me, ik ga op mijn knieën zitten en zuig je klaar. Dan vertrek ik weer. Snel, discreet en proper! Ik ben een verzorgde, sportieve man van 1m85, 84kg, 18x5. Jij mag passief blijven en porno kijken! :) foot lovers mogen ook reageren, je mag van mijn voeten genieten als dat jouw ding is :) enkel voor deze namiddag en enkel indien je kan ontvangen! Tot zo?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10